Concertagenda 2024

Adriaanskerk Ring 1, Dreischor, Zeeland, Nederland

Overzicht van de concerten die plaatsvinden in de Adriaanskerk in 2024.

Concert Schouws Kamerkoor

Adriaanskerk Ring 1, Dreischor, Zeeland, Nederland

Toegang gratis
Collecte bij de uitgang

Cantate Concert

Adriaanskerk Ring 1, Dreischor, Zeeland, Nederland

Beleef een inspirerende muzikale reis met Johann Sebastian Bach!

Stap binnen in een wereld van spirituele verheffing met Johann Sebastian Bach!

Op zaterdag 6 april leidt dirigent Rutger Valentijn Mauritz de getalenteerde musici van de Cantatekaravaan door de prachtige composities van Bach, in de sublieme akoestiek van de Adriaanskerk in Dreischor. Dit concert belooft niet alleen een muzikale reis te zijn, maar ook een spirituele ervaring.

Laat je meeslepen door de tijdloze pracht van Bach's meesterwerken, waarin optimisme en vreugde centraal staan. De Missa in A-dur BWV 234 zal je verrukken met haar verfijnde melodieën en harmonieuze arrangementen, terwijl Cantates BWV 145 en BWV 67 je meenemen op een reis van hoop en verwondering. Deze composities belichamen niet alleen de schoonheid van muziek, maar dragen ook diepere boodschappen van geloof en verlossing.

Laat jezelf onderdompelen in de schitterende klanken van deze meesterwerken en laat je ziel raken door de harmonieën die je hart beroeren. Mis deze unieke kans niet om deze muzikale pareltjes live te ervaren, uitgevoerd door gepassioneerde musici.

Reserveer nu je kaarten en laat je meevoeren op de betoverende tonen van Bach's onvergetelijke composities. We heten je graag welkom voor een verheffende en inspirerende avond vol muziek en spiritualiteit!

🎶Johann Sebastian Bach:
•⁠ ⁠BWV 67 'Halt im gedächtnis Jesum Christ'
•⁠ ⁠BWV 145 'Ich lebe mein Herze, zu deinem Ergötzen'
•⁠ ⁠BWV 234 'Missa in A-Dur'

Kaarten via cantatekaravaan.nl